Experts in schilderwerken en pleisterwerken

Bent u van plan uw woning te renoveren en zoekt u naar een manier om de aanblik van het pand te verbeteren? Overweeg dan om één van de schilders of stukadoors uit ons netwerk in te zetten. Deze kunnen snel en vakkundig de buitenmuren schilderen, pleisteren of stucen en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer als nieuw er uit ziet. Ook voor andere schilderwerken en pleisterwerken bent u bij ons op de goede plek. Zo kunnen wij uw binnenmuren stucen of verven, maar ook de keukenkastjes, plafonds en ander houtwerk zijn bij ons in goede handen. Wij helpen u graag verder!

schilders

Erkende schilders

Wanneer u de schilders of stukadoors van ons bedrijf inzet voor het schilderwerk of stucwerk, dan profiteert u gegarandeerd van een hoogwaardig vakmanschap. Al onze schilders kunnen bogen op een vakkundige opleiding en hebben bovendien een jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Naast kwaliteit garanderen wij ook een hoge klantteverdenheid. Wij streven ernaar om op voorhand elke klus op het gebied van schilder- en stucwerk zo exact mogelijk door te spreken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

stukadoors

Erkende stukadoors

Naast schilders werken er ook veel stukadoors voor ons bedrijf. Onze stukadoors kunnen onder andere het stucwerk binnen- en buitenshuis voor u afhandelen, en kunnen tevens de muren pleisteren. Wilt u het liefst zoveel mogelijk van een renovatie zelf uitvoeren? Wij adviseren om het stucwerk altijd over te laten aan een specialist. Onze stukadoors hebben allen een ruime ervaring binnen de pleisterwerken en zijn uitstekend gediplomeerd. U kunt uw stucwerk dan ook gerust overlaten aan één van de stukadoors die zich bij ons hebben aangesloten. Wilt u weten wat de prijs wordt voor het stucen van uw woning? Vraag dan een offerte aan.

schilderwerk

Wij verzorgen al uw schilderwerk

De meeste mensen denken bij schilderwerk enkel aan het uitvoeren van schilderwerken en pleisterwerken buitenshuis. Hoewel wij natuurlijk uw bedrijfspand of woonhuis aan de buitenzijde kunnen pleisteren, stucen of schilderen, zijn er ook vele schilderwerken die binnenshuis kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de keukenkastjes, het schilderen van de trap en het verven van plafonds en muren. De schilders van ons bedrijf zullen al het werk voor u verzetten, van voorbereiding tot het eigenlijke schilderwerk. U hoeft enkel de verfkleur uit te kiezen en wij verzorgen de rest. Wij verzekeren u van een snel en vakkundig schilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen.

stucwerk

Specialisten in stucwerk

Zoals gezegd kan stucwerk het beste worden overgelaten aan erkende stukadoors. Dit komt doordat het stucen van oppervlakken een zeer nauwkeurige techniek vereist. Tijdens het pleisteren worden oneffenheden al snel duidelijk, en zelfs storend wanneer het niet hersteld kan worden. Bent u van plan om de binnenmuren te laten stucen of pleisteren? Dan hebt u de keuze uit diverse technieken. Wij werken onder andere met speciaal sierpleister in grove of fijne korrel, maar kunnen ook latex spuiten of stucwerk in patronen aanbrengen. Hebt u vragen over de diverse pleisterwekren? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Pyck schilders en stukadoors

schilder offerte

stukadoor offerte

Uw huis is onze zorg

Wij begrijpen dat de renovatie van uw huis of bedrijf heel wat spanning en zorgen met zich mee kan brengen. Wanneer u de pleisterwerken of schilderwerken aan ons overlaat, dan zullen wij deze taak volleidg op ons nemen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, en wij verzekeren u van een snelle afhandeling van de taak. Naast het schilderen, pleisteren of stucen van de oppervlakken zullen wij ook de voorbereiding van de muur of het plafond en het verwijderen van oude materialen op ons nemen. Wilt u weten wat wij exact voor u kunnen betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

Vakmanschap voor een scherpe prijs

Wilt u weten welke schilderwerken de schilders uit ons netwerk voor u willen uitvoeren? Bent u begonnen met het pleisteren van de buitenmuur, maar is het resultaat niet naar wens? Of hebt u een vraag over de prijs voor één van de pleisterwerken? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Wij zullen u op basis van uw wensen een aantal vrijblijvende offertes toesturen of uw hulpvragen beantwoorden. Het is aan u om de verkregen offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod en zo te kiezen voor één van de schilders of stukadoors uit ons netwerk. Wij helpen graag.