schilder Limburg

Schilder Limburg

Bent u op zoek naar een schilder of stukadoor uit Limburg die u kan helpen bij één van de vele schilderwerken, zoals het bijwerken van de ramen of het verven van de gevel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De schilders uit ons netwerk hebben een ruime ervaring met de schilderwerken en kunnen u zowel bij de binnenschilderwerken als buitenschilderwerken van dienst zijn. Of het nu gaat om het schilderen van de schoorsteen, het tuinhuis of het bijwerken van de trap of muren, onze schilders zullen u gegarandeerd snel en vakkundig helpen. Wij zijn een netwerk van schilders. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vergelijk deze met elkaar en kies vervolgens zelf welke schilder bij u langskomt!

Uw schilderwerk onze zorg

Wanneer u het schilderwerk bij u thuis door één van de schilders uit ons netwerk in Limburg laat uitvoeren, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en uitstekend vakmanschap. Elke schilder kan bogen op een uitstekende opleiding en ruime ervaring. Dit betekent dat zij alle schilderwerken in een handomdraai kunnen verzorgen. Wij garanderen bovendien dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Zo zullen de schilders uit ons netwerk niet alleen het schilderwerk uitvoeren, maar ook alle voorbereidende en afrondende werkzaamheden. Onze schilders brengen bovendien alle materialen mee. Het enige wat u hoeft te doen is het uitzoeken van de verfkleur. Wij doen de rest.

Offertes aanvragen

Aanvraag voor:
Let op: 1 keer klikken is genoeg. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


Muur verven

schilderwerken Limburg
Het schilderen van de muren is geen lastige klus binnen de schilderwerken, maar kan wel veel tijd kosten. Het is belangrijk dat het goed wordt gedaan en dat de verf strak op de muren zit. Er zijn daarnaast meerdere aspecten waar u rekening mee moet houden, waar u wellicht niet aan had gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het egaliseren, herstellen en afplakken van de muur. Om zeker te weten dat u lang van uw geverfde muren geniet, is het daarom verstandig om hiervoor een schilder in te huren.

Plafonds

plafond verven Limburg
Waar een muur nog relatief eenvoudig eigenhandig te behandelen is, is het verven van plafonds lastiger. Het witten van het plafond valt onder de binnenschilderwerken en wordt over het algemeen uitgevoerd door erkende schilders. Dit komt doordat u bij het bijwerken van het plafond rekening moet houden met het interieur en moet voorkomen dat u een deel van de muur meeverft. U hebt daarnaast veelal een steiger nodig.

Deuren

deur schilderen
Net als alle andere houten woononderdelen moeten ook deuren eens in de zoveel jaar opnieuw geschilderd worden. Wij gaan uit van de regel dat de buitenschilderwerken (en dus ook deuren) minimaal eens in de vijf jaar uitgevoerd moeten worden. Voor de binnenschilderwerken geldt een periode van zeven jaar. Wilt u zelf de deuren aanpakken? Houdt er dan rekening mee dat aan de buitenzijde een extra coating nodig is als bescherming tegen het weer.

Trap

trap schilderen Limburg
Veel van onze klanten uit Limburg vergeten dat ook de trap van hout is gemaakt. Zeker wanneer een deel van de trap bedekt is met een loper. Om slijtage, en daarmee het risico op valpartijen te voorkomen, adviseren wij echter om ook de trap periodiek te verven. Hebt u hierbij graag de hulp van een erkend schilder? Geen probleem. Wij zijn u met plezier van dienst; uw trap is snel weer als nieuw.

Keuken

keuken schilderen Limburg
Bij een renovatie van de keuken komt vaak heel wat schilderwerk kijken. Het gaat dan niet alleen om het schilderen van het plafond of het bijwerken van de verflaag op elke muur, ook het aanpakken van de kastjes in uw keuken valt onder de schilderwerken. De schilders uit ons netwerk in Limburg hebben een ruime ervaring met het klussen in de keuken, en verzorgen desgewenst dan ook graag de keukenrenovatie.

Gevel

buitenmuur schilderen Limburg
Binnen de buitenschilderwerken vallen diverse klussen. Het schilderen van de gevel is daar één van. Door de gevel van een schilderlaag te voorzien zorgt u ervoor dat uw huis of bedrijfspand in Limburg een betere aanblik krijgt. Hiermee zorgt u er onder andere voor dat de prijswaarde van het pand stijgt. Om te voorkomen dat het verfwerk snel slijt, zal een schilder uit ons netwerk een extra beschermlaag over de verf op uw buitenmuur aanbrengen.

Houten plafond

houten plafond verven Limburg
Oudere woningen zijn veelal voorzien van bruin gebeitste of geverniste plafonds van hout. Deze plafonds staan ook wel bekend als planchetten. Een voordeel van een houten plafond is dat een schilder uit Limburg deze eenvoudig van een nieuwe kleur voorziet, die helemaal bij uw interieur past. Het is belangrijk dat het houten plafond eerst ontvet en schoongemaakt wordt. Vervolgens moet het geschuurd worden voor een goede hechting. De schilder brengt tot slot een grondlaag en een lakverf aan.

Houten vloer

houten vloer schilderen Limburg
Hebt u er wel eens over nagedacht om uw vloer van hout te schilderen? Als u uw vloer in een fris kleurtje laat verven, dan geeft dit uw woning een hele ander uitstraling. Een witte vloer doet de ruimte bijvoorbeeld veel groter lijken. Het verven van een houten vloer heeft enige voorbereiding nodig. De vloer moet eerst schoongemaakt, ontvet en geschuurd worden. Vervolgens brengt de schilder een grondlaag en de gewenste kleur aan. Na een dag drogen brengt hij een tweede laag aan.

Betonvloer

betonvloer schilderwerk
Dacht u dat u alleen houten vloeren kon verven? Het schilderen van een betonvloer is ook heel goed mogelijk! Bij het schilderen van een betonvloer moet u met een aantal dingen rekening houden. De ondergrond moet namelijk altijd stof- en vetvrij zijn. Controleer of de ondergrond niet te poreus, te ruw of te glad is en houd rekening met vloerverwarming. Polierbeton moet bovendien eerst gekogelstraald worden omdat de verf anders niet zal hechten.

Zoekt u iemand voor pleisterwerken of schilderwerken?

Vraag vrijblijvend offertes aan via ons contactformulier! Onze stukadoors en schilders helpen u graag.

schilders Limburg
contact stukadoor

Schutting

buitenschilderwerken Limburg
Wist u dat het ook mogelijk is om de schutting te verven? Dit is een klus die eveneens bij de buitenschilderwerken hoort. Voor de schutting geldt dat een eenvoudige verflaag al kan zorgen voor een heel andere sfeer in de tuin. Hebt u liever een muurschildering dan een egale kleur op de schutting? Laat u dan informeren door één van onze schilderwerken experts. Wij helpen u graag bij het nodige schilderwerk.

Ramen

binnenschilderwerken Limburg
Om ervoor te zorgen dat er geen houtrot bij de ramen ontstaat, is het van belang om regelmatig het nodige schilderwerk uit te voeren. Bij dit schilderwerk hoort niet alleen het verven van de ramen, maar ook de controle op beschadigingen aan het hout. Zo voorkomt u dat er lekkage ontstaat, en profiteert u het langst van de kwaliteit van de ramen. Een schilder kan u van praktische ondersteuning of professioneel advies voorzien.

Schoorsteen

schilderwerk Limburg
Eén van de laatste schilderwerken die wij onder uw aandacht willen brengen is het schilderen van de schoorsteen. Omdat het om vakwerk gaat kunt u deze vorm van schilderwerk het beste overlaten aan één van onze schilders uit Limburg. Deze zullen bijvoorbeeld eerst de vochtigheidsgraad van de stenen controleren voordat zij aan het schilderwerk beginnen. Hierdoor wordt voorkomen dat de verf binnen korte tijd afbladdert of dat de stenen beschadigd raken.

Woonkamer

woonkamer schilderen Limburg
Als u uw woonkamer in een nieuwe kleur laat verven door een schilder uit Limburg, dan brengt dit veel sfeer. Daarnaast zijn kleuren van invloed op het ruimtegevoel van een woonkamer. Een woonkamer laat u bijvoorbeeld groot lijken door het gebruik van lichte kleuren. Door een plafond een lichtere kleur te geven lijkt de ruimte hoger. Dit werkt ook andersom. Hebt u een hoog plafond? Dankzij een donkere kleur lijkt deze lager. Het is daarnaast leuk om een muren te accentueren met behulp van accentkleuren.

Slaapkamer

slaapkamer verven Limburg
Het is belangrijk om de juiste kleuren in uw slaapkamer aan te laten brengen door een schilder uit Limburg. Alle kleuren hebben namelijk een eigen effect op de slaapkamer. Blauwtinten brengen bijvoorbeeld rust en ontspanning aan uw slaapkamer. Het is echter goed om blauwe tinten te combineren met warme meubels, zodat de ruimte niet kil wordt. Kleuren als geel, rood en oranje wekken juist energie op en donkere kleuren zoals warm grijs geeft uw slaapkamer een luxe uitstraling.

Badkamer

badkamer schilderwerken
Vroeger waren tegels erg populair als afwerking in de badkamer, tegenwoordig is het ook mogelijk om schilderwerken uit te voeren. Bij het uitvoeren van schilderwerken in uw badkamer is het verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. De verf die u gebruikt moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen condens en vocht. U kunt tijdens het schilderen het beste een spatwaterdichte verf aanbrengen op elke zone die in direct contact komt met water, zoals de muren van de douche.

Dakgoot

schilderwerk dakgoot Limburg
Als de verf van uw geschilderde dakgoot afbladdert dan is de toe aan schilderbeurt. Het is belangrijk om geen afsluitende verf te gebruiken. De betimmering die om een dakgoot zit is altijd vochtig. Als u een zijdeglans of een hoogglans verf gebruikt dan gaat deze bladderen. Het is daarom belangrijk om altijd een goede buitenbeits of een vochtregulerende verf te kopen wanneer u aan de slag gaat met uw dakgoot.

Dakkapel

dakkapel schilderen Limburg
Het schilderen van uw houten dakkapel geeft uw woning een nette uitstraling. Als u schilderwerk aan uw dakkapel gaat uitvoeren dan gebruikt u een éénpot-systeem zoals beits of een kwaliteit lak. Beits is een primer en aflak in één. Een voordeel hiervan is dat een primer niet nodig is en dat deze versie vochtregulerend is. Een voordeel van lak is dat het sterker is dan beits, hoogglans is mogelijk en onderhoud is minder vaak nodig.

Tuinhuis

tuinhuis laten verven
Een tuinhuis heeft het hele jaar te maken met regen, zon en andere weersomstandigheden. Het is daarom verstandig om met verf een beschermlaag aan te brengen op uw tuinhuis. Gebruik bijvoorbeeld een half-dekkende beits. Uw tuinhuis krijgt een andere kleur maar de houtstructuur is nog wel zichtbaar. Heeft het tuinhuis geen geïmpregneerd hout? Schuur deze eerst en breng vervolgens een primer aan. Daarna kun u een dekkende lakverf aanbrengen. Dankzij de primer dekt deze sneller.

Buitenmuur schilderen

Wilt u de buitenmuur schilderen? Wanneer u een buitenmuur van uw woning in Limburg wilt aanpakken moet u rekening houden met een aardig tijdsintensieve klus. Een buitenmuur heeft dankzij de verschillende weersomstandigheden in ons land veel te verduren. Het is daarom belangrijk dat het verven van muren op de juiste manier wordt gedaan. U moet daarnaast rekening houden met de weersomstandigheden op het moment dat u de muur aanpakt. Een schilder is ervaren en zorgt ervoor dat elke muur aan de buitenkant van uw woning er weer als nieuw uitziet.

schilderwerk buitenmuur
schilderwerken prijzen Limburg

Wat kost een schilder?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Limburg de vraag wat het kost om een schilder uit ons netwerk in te zetten voor één van de vele schilderwerken binnen- en buitenshuis. Het antwoord op deze vraag is echter afhankelijk van vele factoren. Zo worden de prijzen voor het schilderwerk hoger zodra er een groter oppervlak moet worden bewerkt: het verven van een muur is goedkoper dan het bijwerken van de gevel. Daarnaast is ook de gebruikte verfsoort van invloed op de prijzen. Hebt u verschillende offertes aangevraagd? Let dan op: sommige schilders berekenen prijzen aan de hand van een uurtarief.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een erkend schilder uit Limburg die u kan helpen bij het schilderen van de trap, de muur, ramen en deuren of de gevel? De schilders uit ons netwerk draaien hun hand niet om voor de vele schilderwerken die mogelijk zijn. Zowel bij de binnenschilderwerken als buitenschilderwerken zijn zij u met alle plezier van dienst. Bent u benieuwd naar de prijzen als u bijvoorbeeld uw buitenmuur laat schilderen door een schilder? Vul dan het offerteformulier in, en wij zorgen ervoor dat er snel een aantal vrijblijvende prijsopgaven naar u toe worden gestuurd. U vergelijkt de prijzen en voorwaarden met elkaar, vervolgens kiest u zelf welke schilder het schilderwerk in Limburg komt uitvoeren.