klantenbeoordelingen Pyck

Klantenbeoordelingen

Toevallig laatst een schilder laten langskomen. Zou u ons hierover kunnen vertellen hoe uw ervaring was met de schilder of de pleisteraar? Dit is de beste manier om te ontwikkelen voor ons!

Klanten over ons

Informatie op de website8,6
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes9,6
Beoordeling geleverde werk9,2
Gemiddelde beoordeling9,1

Zeer tevreden hoe het gelopen is met ons laatste bezoek bij u thuis? Wij vonden dat ook! Toch willen wij graag vragen over een stukje feedback voor onze specialisten.

Beoordeel Pyck


Klanten over ons

Lichter en ruimer

Ik heb recent de muren van de living laten schilderen omdat we al jaren dezelfde donkere kleur op de muren hadden. Ik heb het wit laten schilderen en nu ziet het er stukken lichter en ruimer uit. Ik ben heel tevreden over het resultaat dat geleverd is door het bedrijf.
JaapBrusselBeoordeling: 8,8

Het ziet er als nieuw uit

Omdat bij onze kozijnen en de voordeur de kleur heel erg was vervaagt wouden we dit opnieuw geschilderd hebben. Op google heb ik gezocht naar een schilder in de buurt en toen kwam ik op pyck.be uit. Ik heb offertes aangevraagd en al snel kreeg ik er een paar geleverd. Er kwam een heel beleefde man die het super gedaan heeft. Het ziet er als nieuw uit en ben er heel erg blij mee.
martenAartselaarBeoordeling: 8,9

Tevreden

2 weken terug heb ik via deze website een stukadoor gevonden die bij ons de pleisterwerken heeft gedaan op de bovenverdieping zodat we daarna konden behangen. De stukadoor had al veel ervaring en heeft het prima gedaan. Ben er heel tevreden mee!
JakobVorstBeoordeling: 8,9

Top site

Als je een schilder zoekt raad ik je aan om het via pyck.be te doen. Ik kreeg binnen een week 4 offertes uit de regio voor een schilder klus in de living. Je kan de offertes vergelijken en zo een bedrijf uitkiezen die je het graag wil laten doen. Ik stond versteld van het goede resultaat en dat ook voor een lage prijs. De volgende keer als ik een schilder nodig heb ga ik zeker weer via hier een schilder zoeken. Top site!
Erik BrechtBeoordeling: 9,3

Snelle service

In onze woning in de gang zaten er een paar gaten in de muur door een klein ongelukje. Ik wou dit snel gerepareerd hebben en zo vroeg ik een offerte aan. Ik kreeg binnen een dag één offerte binnen en de stukadoor kon dezelfde week nog langskomen om de gaten te repareren. Ik ben super blij dat het zo snel kon en het was ook niet heel duur.
NicolasLierBeoordeling: 9,0

Gevel laten cementeren

Ik heb mijn gevel laten cementeren die beschadigd was door een stukadoors bedrijf die ik op deze site heb gevonden. Ze hebben een dunne laag aangebracht zodat de oorspronkelijke structuur nog zichtbaar was. Na afloop heb ik het zelf geschilderd en het ziet er heel mooi uit. De mannen hebben echt super werk geleverd en ik ben dan ook heel tevreden.
RichardMortselBeoordeling: 8,9

handige site

Ik vind dit een hele handige site, heel snel kreeg ik al offertes binnen. Ik heb gekozen voor een schilder dat de laagste prijs aanbood voor het schilderen van het plafond in mijn huis. Ze hebben het een mooie witte kleur geschilderd zodat de ruimte wat lichter leek. Er was niks op aan te merken en ze hebben professioneel werk geleverd waar ik heel blij mee ben.
AnnemiekGenkBeoordeling: 8,8

Heel blij mee

Mijn dochter wou op haar kamer graag roze muren. Via google heb ik gezocht naar een schilder en kwam al snel op pyck uit. Er kwam een heel vriendelijk persoon langs die al heel lang schilder was. Het is een kleine kamer en het was dus ook al snel klaar maar het is heel goed gelukt en mijn dochter is er ook heel blij mee.
MylanBeringenBeoordeling: 8,7

Beschadigde muren

Ik heb een eigen bedrijf en in de werkplaats zijn de muren heel erg beschadigd omdat er veel heen en weer getild word met grote voorwerpen die soms langs de muur schuiven. Ik heb een bedrijf benaderd via deze site en zij konden het wel repareren. Ze zijn een halve dag bezig geweest en de muren zien er weer top uit!
RoelofVorstBeoordeling: 8,9

Aanrader

Wij hadden best een grote klus want bijna het hele huis moest geschilderd worden aan de buitenkant. Gelukkig was dat geen probleem voor de schilders die ik hier gevonden heb. Ik kreeg een offerte en de prijs viel mij heel erg mee. Het huis is redelijk snel geschilderd door vakmensen die al veel ervaring hadden en wisten wat ze deden. Wij zijn er super blij mee en het ziet er heel mooi uit nu. Zeker een aanrader!
RemcoTongerenBeoordeling: 9,0

Super tevreden

Hele vriendelijke mensen kwamen langs om mijn muur te stucen. Ze hebben een goed resultaat geleverd en ik ben er super tevreden mee.
LauraDammeBeoordeling: 8,6

Top werk

Door waterschade zijn onze muren erg beschadigd en ik wou hier graag een oplossing voor. Gelukkig werd ik goed geholpen door een bedrijf die ik via deze site gevonden heb. Ze konden al heel snel langskomen en daar was ik heel blij mee want ik wou het snel opgelost hebben. Ze hebben uiteindelijk top werk geleverd!
DucoZwalmBeoordeling: 8,7

Super tevreden!

Er zaten een aantal oneffenheden op de muur bij onze trap en ik zocht hier een oplossing voor. Ik heb mij laten adviseren om er dan een dunne laag pleister op aan te brengen en dat hebben ze voor mij gedaan. De muur is nu helemaal glad en je kan niet meer zien dat er oneffenheden hebben gezeten. Heel erg bedankt!
MitchGistelBeoordeling: 9,0

Deuk in gevel

Tijdens het parkeren heeft iemand tegen onze zij gevel gereden en er zat een deuk in die gelukkig niet heel groot was. Het kon snel opgelost worden en ben tevreden met het resultaat, je kan niet meer zien waar de deuk heeft gezeten.
MartinZottegemBeoordeling: 8,9

Super mooi resultaat

Ik heb recent een hele nieuwe badkamer laten plaatsen en alleen de muren moesten nog geschilderd worden dus zocht ik naar een schilder die dat snel kon doen. Ik heb 2 offertes ontvangen en 1 was heel dichtbij en ook nog eens goedkoop. De badkamer is nu helemaal compleet en het resultaat is super mooi.
DenzelEekloBeoordeling: 9,0

snelle offerte en lage prijs

Een tijdje terug zijn wij met het gezin verhuist naar een groter huis, het was een heel mooi huis alleen de kleuren op de muren vonden we niet mooi. Na een tijdje te hebben gezocht op google kwam ik uit op pyck.be. Je kon hier offerte aanvragen en dan kreeg je reacties van verschillende bedrijven in de regio. Snel kreeg ik een offerte van een bedrijf die niet heel duur was. Ze zijn langsgekomen en hebben de beneden verdieping en de boven verdieping geschilderd naar de kleuren die wij graag wouden. Wij zijn heel tevreden met hoe het eruit ziet nu. Als we ooit in de toekomst nog een schilder nodig zullen hebben ga ik zeker weer via pyck.be een offerte aanvragen.
Friso GentBeoordeling: 9,2

Goed geschilderd

Ik heb hier al eens eerder een offerte aangevraagd en nu had Ik nieuwe ramen laten installeren en nu moest dit herpleisterd worden. Zoals gewoonlijk kreeg ik snel een offerte en ben ik prima geholpen. Het is goed geschilderd en het ziet er goed uit.
ThomasKruibekeBeoordeling: 8,9

goed gelukt en tevreden

Onze slaapkamer is geschilderd. Heel goed gelukt ben heel tevreden. Ook de mensen die langs kwamen waren heel aardig en hebben mij goed geholpen.
YouriAsseBeoordeling: 8,5

Slecht stuc/schilder werk goed hersteld

Ik had een tijdje terug mijn huis laten stucen en schilderen maar de afwerking en het schilderwerk was niet mooi en slecht gelukt. Gelukkig heb ik op deze website een bedrijf gevonden die mij hiermee kon helpen en het weer helemaal mooi kon maken. Top!
KasperBeerselBeoordeling: 9,0

Super makkelijk

Een vriend van mij raadde deze website aan mij aan want via hier kon ik goed bedrijven vergelijken. Ik ben blij dat ik via hier een schilder geregeld heb want het ging super makkelijk, ik hoefde alleen een offerte aan te vragen en bedrijven stuurden mij offertes. Mijn huis is nu super mooi geschilderd.
BradleyTienenBeoordeling: 8,9

Klein budget

Ik had een klein budget en begon een beetje te googlen. Ik liet me hier informeren over pleisterwerk en had gekozen voor spuitpleister, dit was heel goedkoop en paste precies in mijn budget . De mannen van het bedrijf waren snel klaar en het zag er heel goed uit.
DannyGistelBeoordeling: 9,0

Tevreden

Onlangs een nieuw huis gekocht, hier moesten nog een aantal dingen geschilderd worden. Heel tevreden met het resultaat dat is geleverd door het bedrijf dat ik via hier benaderd heb!
Omarde HaanBeoordeling: 8,8